Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne "Wiola"

Adres obiektu Myśliwska 42, 43-450 Ustroń
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Marcelina i Mateusz
Dodano: 2015-12-08
Pobyt od: 2015-12-04 do 2015-12-06 IP: xx.238.168.43
 
 
    

Bardzo polecamy!!! Właściciel przemiły, pokoje czyste, zadbane, dobrze wyposażone, o wysokim standardzie! Widok bezpośrednio na piękne góry! GODNE POLECENIA! ;)


 
 

Tiger
Dodano: 2014-07-11
Pobyt od: 2014-07-01 do 2014-07-12 IP: xx.174.20.80
 
 
   

Miła obsługa, ładna lokalizacja. Miejsce przyjazne dla rodzin z dziećmi. Polecam


 
 

kasia
Dodano: 2014-03-24
Pobyt od: 2014-03-22 do 2014-03-23 IP: xx.11.82.202
 
 
   

Polecam!!! Właściciel przemiły, Pokoje w wysokim standardzie, Dobrze wyposażone, kuchnia i łazienki bardzo czyste Będę polecać innym i na pewno wrócę na dłuższy urlop;-)


 
 

Aldona Machura
Dodano: 2014-01-26
Pobyt od: 2014-01-23 do 2014-01-25 IP: xx.163.243.63
 
 
    

Bardzo polecamy. właściciele mili, bardzo sympatyczni bezkonfliktowi uprzejmi i pomocni. Są otwarci także na grupy młodych ludzi, co nie często się dzisiaj zdarza. Bylismy bardzo mile zaskoczeni, więc jeszcze raz:) Gorąco polecamy "Pokoje Wiola" wysoki standard pokoi blisko do centrum Ustronia. Standard pokoi opisanych w internecie pokrył się w 100% w rzeczywistości pokoje czyste, zadbane. Atrakcyjna cena do warunków pobytu pokoje z łazienkami, czyste i dobrze wyposażone, aneksy kuchenne z bogatym sprzętem z lodówkami, płytą indukcyjną, naczyniami, mikrofalówką b. potrzebna.Chętnie skorzystamy w przyszłości z tej oferty.Piękna przestronna sala do ,gier, korzystaliśmy z niej (bezpłatnie) nawet do nauki tańca i gimnastyki. Internet działający bezproblemowo. Właściciele bardzo uprzejmi. Polecamy wszystkim!!!


 
 

Aldona
Dodano: 2014-01-26
Pobyt od: 2014-01-23 do 2014-01-24 IP: xx.22.109.103
 

Witam mieliśmy przyjemność nocować w pokoje wiola było bardzo miło i przyjemnie obsługa bardzo sympatyczna pokoje wiola godne polecenia serdecznie polecam


 
 

Maciek
Dodano: 2013-08-20
Pobyt od: 2013-08-17 do 2013-08-18
 
 
  

Dziękuję za wspaniałą atmosferę, relaks i niesamowite widoki. Byłem pierwszy raz, ale we wrześniu wybieram się znów. Pozdrowienia dla przesympatycznego Właściciela


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie